Kameraövervakning

Kameraövervakning för en tryggare bostadsrättsförening

Är din bostadsrättsförening i behov av ett säkerhetssystem med kameraövervakning? Ovälkomna besök i trappuppgång eller förråd, stökiga soprum och stulna cyklar från källare är tyvärr ingen ovanlighet i svenska bostadsrättsföreningar.

Med hjälp av kameraövervakning kan vi se till att förbättra översynen över dessa utrymmen, kombinerat med larm och andra säkerhetslösningar så kan ni minska risken för inbrott.

Vill du öka säkerheten genom att installera kameraövervakning i din bostadsrättsförening? Välkommen att kontakta oss redan idag för offert eller mer information.


kameraövervakning BRF

Effektiva och lättskötta säkerhetslösningar

Vi levererar smidiga och lättskötta helhetslösningar. Vi projekterar, installerar, driftsätter och tar även hand om drift, planerat underhåll och service. Vår erfarenhet varvat med nytänkande och innovation gör att vi kan hitta rätt säkerhetslösning till din bostadsrättsförening.

Vi hjälper företag, föreningar och privatpersoner med nya eller befintliga säkerhetslösningar inom kameraövervakning, passersystem och larm.

Med hjälp av en bra säkerhetslösning som har anpassats efter era behov kan vi förebygga risken för brott på ett markant sätt. Vi kan se till att din bostadsrättsförening kan få en anpassad säkerhetslösning.

Support och service hela vägen

Vi levererar vad du behöver när du behöver det. Och när vi har installerat kameraövervakning, larm eller den lösning din förening har valt så är vi med hela vägen med service, uppdateringar och support. Vi är ett ungt men ändå erfaret företag inom säkerhetsbranschen som vet hur man skapar trygghet i en bostadsrättsförening.

Kameraövervakning bostadsrättsförening – några fördelar

  • Ökar den övergripande säkerheten. Kameror utplacerade runt en fastighet hjälper till att förhindra inbrott.

  • Större förtroende för föreningens säkerhet från de boende. Ett larmsystem med kameraövervakning visar medlemmarna att föreningen bryr sig om deras säkerhet. Dessutom ökar värdet på bostadsrätterna.

  • Minskad risk för vandalism. Strategiskt utplacerad kameraövervakning är bevisat effektiv när det handlar om att minska vandalism mot bostadsrättsföreningar.

  • En bra hjälp för polisen. Inspelningar från övervakningskameror är ett av de bästa utredningsverktygen när det handlar om stöld och vandalism. Kamerorna är kopplade till inspelningsutrustning med lagringskapacitet som dessutom kan byggas ut vid behov.

  • Kostnadseffektiv och skalbar. Kameraövervakning är en kostnadseffektiv lösning för en bostadsrättsförening då den avskräcker från brott och i längden kan höja värdet för hela föreningen. Dessutom är lösningen skalbar då man kan lägga till eller ta bort kameror och andra lösningar som larm och passersystem när detta behövs.

Många bostadsrättsföreningar väljer att installera kameraövervakning i soprum och garage. Avgifter för felaktigt sorterade sopor kan bli höga och då fungerar en kamera bättre än arga lappar. Kameror i garage och förråd minskar dessutom bilinbrott och cykelstölder.

Kameraövervakning i bostadsrättsförening – så ser reglerna ut

BRF:er och andra privata verksamheter behöver inte längre tillstånd för kameraövervakning. En lagändring gör att sedan tidigare befintliga tillstånd har upphört att gälla. Föreningen behöver alltså inte söka tillstånd, men måste se till att kraven i dataskyddsförordningen uppfylls.

Är din bostadsrättsförening i behov av kameraövervakning? Välkommen att kontakta oss för en offert eller mer information.

Större trygghet på ditt företag med kameraövervakning

Vill du skydda företagets tillgångar och göra vardagen tryggare för dina medarbetare? Låt oss installera ett säkerhetssystem med kameraövervakning – på det sättet ser du vad som händer när det händer.

Intresserad av att skydda kontoret eller fabriken med kameraövervakning? Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar just ditt företag. Vi återkommer så snart som möjligt med offertförslag eller mer information.


Kameraövervakning företag – några fördelar

  • Flexibel, trygghetsskapande och skalbar övervakning för ditt företag.

  • Övervakningskamerorna är kopplade till en larmcentral dygnet runt.

  • Systemet motverkar inbrott, stöld och skadegörelse.

  • Minskar risken för bränder, hot och våld.

  • Kameraövervakning kompletterad med inspelningsutrustning hjälper polisen med bevisning, identifiering och kartläggning.

2013 trädde den nya kameraövervakningslagen i kraft och sedan dess har allt fler företag installerat övervakningskameror som kombineras med andra säkerhetsanordningar som larm och passersystem. Vi kan installera övervakningskameror både får inomhus- som utomhusbruk.

Kompletta säkerhetslösningar

Vi levererar kompletta säkerhetslösningar för de flesta typer av verksamheter. Inbrottslarm, passersystem, porttelefoni och kameraövervakning kan kombineras eller användas separat. Vi arbetar med många etablerade och välrenommerade leverantörer av kameraövervakning och annan säkerhet. Alla produkter och system är är godkända av branschorganet SBSC. Våra produkter och installationer möter alltid högt ställda krav på användarvänlighet och trygghet för kunden.

Med våra många år i branschen vet vi att många företag kräver flexibla säkerhetslösningar. Vi kan därför erbjuda kameraövervakning för företag kombinerat med andra lösningar samt som fristående tjänst.

Kameraövervakning företag – en smidig lösning

När vi installerar kameraövervakning eller någon annan säkerhetslösning så får du en smidig och lättskött helhetslösning. Vi projekterar, installerar samt tar hand om drift och service. Vår erfarenhet kombinerat med nytänkande gör att vi kan ta fram en trygg säkerhetslösning till ditt företag.

Med hjälp av våra lösningar kan du och dina medarbetare känna sig trygga. Både med oss som partner, med våra produkter och den installerade säkerheten. Vi kan garantera att vi levererar det du behöver när du behöver det. Vi lämnar er heller inte i sticket – vi finns kvar vid kundens sida även efter installationen och erbjuder service och support.

Kameraövervakning ger fler lösta fall

Företagslarm kombinerat med kameraövervakning hjälper väktare och polis att snabbare få exakt information om incidenter och gärningsmän vid inbrott och skadegörelse. Företag som installerar övervakningskameror ser en markant förbättring när det handlar om att lösa dessa fall – både när det handlar om att stoppa ett pågående brott och att i efterhand utreda vad som har inträffat. För många företag har långvariga problem med stöld och inbrott helt försvunnit tack vara kameraövervakning.

Är ditt företag i behov av kameraövervakning? Välkommen att kontakta oss för gratis offert eller mer information.

Trygg övervakning för säkra miljöer