Om oss

Välrenommerat säkerhetsföretag med lång erfarenhet

Vi har sedan länge arbetat för att möta de höga krav på säkerhet som krävs på företag, kommuner och leverantörer. Även om vi är ett ungt och hungrigt företag så har vi många års erfarenhet från säkerhetsbranschen hos oss. Våra medarbetare är kunniga och utbildade inom sina respektive områden. Vi ser dessutom alltid till att vidareutbilda oss för att vara långt fram när det handlar om nya tekniska lösningar.

Vi samarbetar endast med ledande och pålitliga leverantörer inom vårt område, allt för att erbjuda de bästa säkerhetslösningarna på marknaden.

Driftsäkra och användarvänliga säkerhetslösningar

Vi tillhandahåller alltid driftsäkra och användarvänliga säkerhetslösningar till byggföretag, butiker, kontor och andra lokaler och verksamheter.

Vi arbetar främst i Stockholm och Mälardalen men erbjuder även våra tjänster runt om i Sverige.

Väljer du att samarbeta med oss om din säkerhetslösning så ska du alltid känna dig trygg. Vi är proffsiga och levererar alltid vad du behöver – när du behöver det. Dessutom finns vi kvar vid din sida även efter installationen och erbjuder service, telefonsupport och hjälp av alla slag.

Vi finns alltid här för service och support

Oavsett om du behöver omedelbar hjälp att installera ett temporärt system eller en komplett installation av ett säkerhetssystem så kan du kontakta oss. Vår mycket kunniga personal finns alltid på plats för att erbjuda dig fria utryckningar, fri teknisk service och personlig support. Kundens säkerhet är alltid i fokus för oss.

Vi förbättrar oss ständigt

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet gällande arbetsmiljö, kvalitet och miljöfaktorer. Vi strävar efter att vara en arbetsplats där alla anställda trivs – på det sättet kommer de att bli bra ambassadörer i kontakten med kunderna.

En trygg och pålitlig partner inom säkerhet