Kameraövervakning BRF

Kameraövervakning för en tryggare bostadsrättsförening

Är din bostadsrättsförening i behov av ett säkerhetssystem med kameraövervakning? Ovälkomna besök i trappuppgång eller förråd, stökiga soprum och stulna cyklar från källare är tyvärr ingen ovanlighet i svenska bostadsrättsföreningar.

Med hjälp av kameraövervakning kan vi se till att förbättra översynen över dessa utrymmen, kombinerat med larm och andra säkerhetslösningar så kan ni minska risken för inbrott.

Vill du öka säkerheten genom att installera kameraövervakning i din bostadsrättsförening? Välkommen att kontakta oss redan idag för offert eller mer information.


kameraövervakning BRF

Effektiva och lättskötta säkerhetslösningar

Vi levererar smidiga och lättskötta helhetslösningar. Vi projekterar, installerar, driftsätter och tar även hand om drift, planerat underhåll och service. Vår erfarenhet varvat med nytänkande och innovation gör att vi kan hitta rätt säkerhetslösning till din bostadsrättsförening.

Vi hjälper företag, föreningar och privatpersoner med nya eller befintliga säkerhetslösningar inom kameraövervakning, passersystem och larm. Med hjälp av en bra säkerhetslösning som har anpassats efter era behov kan vi förebygga risken för brott på ett markant sätt. Vi kan se till att din bostadsrättsförening kan få en anpassad säkerhetslösning.

Detta är några av de CCTV-system vi arbetar med:

  • Milestone
  • Bosch
  • Axis

Support och service hela vägen

Vi levererar vad du behöver när du behöver det. Och när vi har installerat kameraövervakning, larm eller den lösning din förening har valt så är vi med hela vägen med service, uppdateringar och support. Vi är ett ungt men ändå erfaret företag inom säkerhetsbranschen som vet hur man skapas trygghet i en bostadsrättsförening.

Kameraövervakning bostadsrättsförening – några fördelar

  • Ökar den övergripande säkerheten. Kameror utplacerade runt en fastighet hjälper till att förhindra inbrott.
  • Större förtroende för föreningens säkerhet från de boende. Ett larmsystem med kameraövervakning visar medlemmarna att föreningen bryr sig om deras säkerhet. Dessutom ökar värdet på bostadsrätterna.
  • Minskad risk för vandalism. Strategiskt utplacerad kameraövervakning är bevisat effektiv när det handlar om att minska vandalism mot bostadsrättsföreningar.
  • En bra hjälp för polisen. Inspelningar från övervakningskameror är ett av de bästa utredningsverktygen när det handlar om stöld och vandalism. Kamerorna är kopplade till inspelningsutrustning med lagringskapacitet som dessutom kan byggas ut vid behov.
  • Kostnadseffektiv och skalbar. Kameraövervakning är en kostnadseffektiv lösning för en bostadsrättsförening då den avskräcker från brott och i längden kan höja värdet för hela föreningen. Dessutom är lösningen skalbar då man kan lägga till eller ta bort kameror och andra lösningar som larm och passersystem när detta behövs.

Många bostadsrättsföreningar väljer att installera kameraövervakning i soprum och garage. Avgifter för felaktigt sorterade sopor kan bli höga och då fungerar en kamera bättre än arga lappar. Kameror i garage och förråd minskar dessutom bilinbrott och cykelstölder.

Kameraövervakning i bostadsrättsförening – så ser reglerna ut

BRF:er och andra privata verksamheter behöver inte längre tillstånd för kameraövervakning. En lagändring gör att sedan tidigare befintliga tillstånd har upphört att gälla. Föreningen behöver alltså inte söka tillstånd, men måste se till att kraven i dataskyddsförordningen uppfylls.

Är din bostadsrättsförening i behov av kameraövervakning? Välkommen att kontakta oss för gratis offert eller mer information.

Trygg övervakning för säkra miljöer