Kameraövervakning Företag

Större trygghet på ditt företag med kameraövervakning

Vill du skydda företagets tillgångar och göra vardagen tryggare för dina medarbetare? Låt oss installera ett säkerhetssystem med kameraövervakning – på det sättet ser du vad som händer när det händer.

Intresserad av att skydda kontoret eller fabriken med kameraövervakning? Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar just ditt företag. Vi återkommer så snart som möjligt med offertförslag eller mer information.


kameraövervakning företag

Kameraövervakning företag – några fördelar

  • Flexibel, trygghetsskapande och skalbar övervakning för ditt företag.
  • Övervakningskamerorna är kopplade till en larmcentral dygnet runt.
  • Systemet motverkar inbrott, stöld och skadegörelse.
  • Minskar risken för bränder, hot och våld.
  • Kameraövervakning kompletterad med inspelningsutrustning hjälper polisen med bevisning, identifiering och kartläggning.

2013 trädde den nya kameraövervakningslagen i kraft och sedan dess har allt fler företag installerat övervakningskameror som kombineras med andra säkerhetsanordningar som larm och passersystem. Vi kan installera övervakningskameror både får inomhus- som utomhusbruk.

Kompletta säkerhetslösningar

Vi levererar kompletta säkerhetslösningar för de flesta typer av verksamheter. Inbrottslarm, passersystem, porttelefoni och kameraövervakning kan kombineras eller användas separat. Vi arbetar med många etablerade och välrenommerade leverantörer av kameraövervakning och annan säkerhet. Alla produkter och system är är godkända av branschorganet SBSC. Våra produkter och installationer möter alltid högt ställda krav på användarvänlighet och trygghet för kunden.

Med våra många år i branschen vet vi att många företag kräver flexibla säkerhetslösningar. Vi kan därför erbjuda kameraövervakning för företag kombinerat med andra lösningar samt som fristående tjänst.

Kameraövervakning företag – en smidig lösning

När vi installerar kameraövervakning eller någon annan säkerhetslösning så får du en smidig och lättskött helhetslösning. Vi projekterar, installerar samt tar hand om drift och service. Vår erfarenhet kombinerat med nytänkande gör att vi kan ta fram en trygg säkerhetslösning till ditt företag.

Med hjälp av våra lösningar kan du och dina medarbetare känna sig trygga. Både med oss som partner, med våra produkter och den installerade säkerheten. Vi kan garantera att vi levererar det du behöver när du behöver det. Vi lämnar er heller inte i sticket – vi finns kvar vid kundens sida även efter installationen och erbjuder service och support.

Kameraövervakning ger fler lösta fall

Företagslarm kombinerat med kameraövervakning hjälper väktare och polis att snabbare få exakt information om incidenter och gärningsmän vid inbrott och skadegörelse. Företag som installerar övervakningskameror ser en markant förbättring när det handlar om att lösa dessa fall – både när det handlar om att stoppa ett pågående brott och att i efterhand utreda vad som har inträffat. För många företag har långvariga problem med stöld och inbrott helt försvunnit tack vara kameraövervakning.

Är ditt företag i behov av kameraövervakning? Välkommen att kontakta oss för gratis offert eller mer information.

 

Trygg övervakning för säkra företag